Het is alweer van oktober 2003 geleden dat wij de exploitatie van Brasserie Lido (Lanaken) begonnen. Na 17 succesvolle jaren werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en kregen wij de mogelijkheid ons in een nieuwbouwpand in Zutendaal te vestigen. Het concept “ROBUUST“ vertaalt alle ervaringen die wij tot de dag van vandaag in onze horeca-carrières opgedaan hebben.
Gertjan houdt zich dagdagelijks bezig met het operationele gedeelte van het restaurant, personeelszaken en het begeleiden van het toeristisch info-punt. Patrick heeft de leiding in de keuken en houdt zich achter de schermen met name bezig met de financiële aspecten, marketing- en het inkoopbeleid.
Gertjan Polak (1976)
de Rooi Pannen Tilburg – Opleiding Horeca Ondernemer
Patrick Ottenheijm (1979)
Hoge Hotelschool Maastricht – Hotel & Business Management
Ons team bestaat uit een leuke groep jonge enthousiaste werknemers, studenten en flexi’s. Allen met veel passie voor de horeca.
Ben je op zoek naar een leuke uitdagende job mag je ons altijd een mailtje sturen naar info@robuust-lekker.be